Wie zijn wij

Genieten van catering aan huis door Mangi Catering 

Staat er een feestje of andere gelegenheid voor de deur? Zorg dat uw gasten of collega's goed aan hun trekken komen met de heerlijke catering aan huis in

Sittard-Geleen en Zuid-Limburg door Mangi Catering.

De mogelijkheden zijn heel breed, dus of het nu gaat om een warm buffet aan huis of een schaal met vers belegde lunchbroodjes: wij gaan graag voor u aan de slag!!!

Gemak en kwaliteit

Wanneer u eten nodig hebt voor een grote groep mensen, is het een goed idee om catering te bestellen. U hebt dan per slot van rekening geen omkijken meer naar de lunch of het avondeten en kunt u optimaal focussen op uw gasten of deelnemers.

Bovendien hoeft u niet te sjouwen, want u kunt het buffet thuis laten bezorgen.

Kies voor gemak en kwaliteit door te kiezen voor de catering aan huis van Mangi Catering. 

Er is enorm veel mogelijk met onze catering. Wij houden namelijk geen kaart aan, maar werken bij onze catering volledig op maat. Denk bijvoorbeeld aan warme of koude  buffetten, helemaal samengesteld volgens uw wensen. 

Ook de huisgemaakte soep met versgebakken brood behoort tot de mogelijkheden, alsook een lunchcatering met verse, belegde broodjes. 

Wij verzorgen zelfs koffietafels op locatie of aan huis!!!

Wij maken het zo simpel of luxe als u wilt.

 

Bespreek de mogelijkheden voor onze catering aan huis door te bellen naar 06- 12 38 15 59 of door ons een bericht te sturen.

Mangi Catering: uw partij voor overheerlijke catering is Sittard-Geleen en geheel Zuid-Limburg!!!     

Mangi Catering

               Nicole en Chris